Rólunk

drimplant fogászatunk az elmúlt évek alatt több ezer sikeres fogbeültetésen esett át, s ügyfeleink megelégedettségére eddig mindig tartós módon pótoltuk a hiányzó fogakat.

Dr. Morid M. Reza

Ezen a téren többéves tapasztalatra tettünk szert, ezért a drimplant fogorvosi szakrendelő kizárólag fogbeültetéssel és az ezzel kapcsolatos implantációs fogpótlásokkal foglalkozik. Minden más kezelést kiegészítő kezelésként alkalmazzuk. Filozófiánk, hogy a mai rohanással teli fogyasztói világban az embereknek nincs se pénzük sem idejük több hónapig fogorvoshoz járni, sok fájdalommal és magas költségekkel. Ezért a drimplant olyan rendszert dolgozott ki, amely zseb- és emberbarát. Az elérhető ár nem a minőség rovására megy, hisz a legjobb minőségű japán, svájci és német allergia-mentes anyagokat használjuk. Ezzel a rendszerrel tényleges fogpótlást hajtunk végre, megoldásunk jellege, hogy minden egyes hiányzó fog helyére implantátum kerüljön. Ezzel a megoldással új kutatási eredmények alapján megelőzhető a csontsorvadás, hiszen több implantátum segítségével a terhelést elosztjuk és ezáltal a csontozat aktív marad.
A fogorvos-tudomány rohamosan fejlődik. A páciensek 1%-a olyan kevés csonttal rendelkezik, hogy klasszikus implantátumokkal lehetetlen megoldani. De új fejlesztések és kutatások alapján disk- illetve bazális-implantátumokkal már ilyen páciensek számára is tudunk készíteni ragasztott fix porcelán körhidat. S ezáltal megszabadítjuk őket a kivehető használhatatlan fogsoroktól. A rendkívül komplikált esetekben Stefan Ihde professzor közreműködésével megoldjuk a problémát.
Módszereinknek köszönhetően elfelejthető más rendelőknél tapasztalt beültetést követő gyulladás és kilazulás, s a páciens fogait a természetessel megegyező módon ténylegesen használni tudja. Egy szóval mindent megteszünk, hogy a páciensünk maximális megelégedettséggel és mosolyogva távozzon tőlünk.